Top&Flop: Dit zijn onze toppers en floppers van de voorbije speeldag!

Top&Flop: Dit zijn onze toppers en floppers van de voorbije speeldag! 01 augustus 2016 17:03<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Alle goede (en slechte) dingen komen in drievoud. Hanne, Klaasje en Marthe zijn al sinds vorig seizoen de nieuwe K3, al was dat ook meteen het afscheid van drie andere topmeiden. Wij blikken terug op de voorbije voetbalspeeldag en doen dat ook in drievoud. Al dan niet met luchtballonnen. TOPBouwen aan de tribunesKV Mechelen en Zulte Waregem hadden hun eerste thuismatch in een nieuwe tribune. En dat gaf toch meteen flink wat meer…

Lees verder op Belgium Soccer: Top&Flop: Dit zijn onze toppers en floppers van de voorbije speeldag!


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!