Waasland-Beveren in extra tijd onderuit (1-0)

Geen puntenwinst voor Waasland-Beveren op de eerste speeldag. De ploeg van Stijn Vreven leek nochtans op weg naar een punt op Mambourg. In de slotseconden van de extra tijd sloeg Steeven Willems echter toe.Waasland-Beveren dwong in de eerste helft meerdere doelkansen af. Siebe Schrijvers en Seck toonden zich. Charleroi-doelman Mandanda was echter bij de les. Vanzo mikte naast.De thuisploeg domineerde na de rust. Ninis en Enes Saglik namen doelman Merveille Goblet onder vuur, maar het bleef nul-nul.Bij de bezoekers voelden ze zich bestolen omdat er geen penalty volgde na…

Lees verder op Geen categorie: Waasland-Beveren in extra tijd onderuit (1-0)


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!