Schrijvers slaat mea culpa: “Ik had er zeker één moeten maken”

Schrijvers slaat mea culpa: “Ik had er zeker één moeten maken” Foto: © photonews 31 juli 2016 09:37<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Waasland-Beveren begon uitstekend tegen Charleroi, maar de kansen gingen er niet in. Helemaal aan het eind liepen ze op het mes. Dat kwam hard aan bij de jonge ploeg van de Waaslanders. “Iedereen heeft gezien dat we de eerste helft domineerden”, aldus Schrijvers. “We hadden altijd één of twee goals moeten scoren. Ik kijk naar mezelf en van mij moet er altijd een doelpunt bijzitten”, gaf de jonge spits…

Lees verder op Belgium Soccer: Schrijvers slaat mea culpa: “Ik had er zeker één moeten maken”


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!