Mazzu is het niet eens met Vreven

Sporting Charleroi is aan het nieuwe seizoen begonnen met een driepunter. Op het nippertje, want Steeven Willems scoorde in de 93e minuut. Onverdiend, stelde Stijn Vreven. Collega Felice Mazzu denkt daar anders over.”Onze eerste helft was niet goed. Dat we bij de rust niet op achterstand staan, is te danken aan een grootse Parfait Mandanda”, luidde zijn analyse tegenover Sporza.”Tijdens de rust hebben we wat geschoven en zo konden we het blok hoger zetten. Op basis van de tweede helft is de zege volgens mij verdiend.”Met Dieumerci Ndongala en Jrmy Perbet zag Mazzu twee sterkhouders…

Lees verder op Geen categorie: Mazzu is het niet eens met Vreven


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!