Eindelijk! Anderlecht breekt met slechte traditie van meer dan half jaar

Eindelijk! Anderlecht breekt met slechte traditie van meer dan half jaar Foto: © photonews 31 juli 2016 10:13<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Weet u hoe lang het geleden is dat Anderlecht nog eens een achterstand omboog naar een zege? Wel, dat is al meer dan een half jaar geleden, van 24 januari 2016 om precies te zijn. Toen stond Anderlecht na twee minuten al in het krijt tegen Charleroi na een goal van Jérémy Perbet. Dankzij een own goal van Baby en een doelpunt van Okaka hield Anderlecht toch nog de drie punten thuis….

Lees verder op Belgium Soccer: Eindelijk! Anderlecht breekt met slechte traditie van meer dan half jaar


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!