Live: Goblet krijgt de voorkeur op Henkinet en moet Pollet en co. van een goal houden

Live: Goblet krijgt de voorkeur op Henkinet en moet Pollet en co. van een goal houden 30 juli 2016 20:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Na de duidelijke 0-2 zege van Club Brugge in het vernieuwde stadion van KV Mechelen, is de Jupiler Pro League eindelijk op gang getrapt. Vanavond opent Charleroi het seizoen in het Zwarte Land tegen Waasland-Beveren. Bij Charleroi trokken twee absolute sterkhouders deze zomer richting AA Gent. Topschutter Perbet en de vinnige flankaanvaller Dieumerci Ndongala zijn aderlatingen voor coach Mazzu en zijn Zebra’s. Het wordt afwachten hoe ze…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Goblet krijgt de voorkeur op Henkinet en moet Pollet en co. van een goal houden


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!