Marquet wil Moulin doen vergeten

Waasland-Beveren verloor met Thibault Moulin n van zijn sterkhouders. Met Franois Marquet trokken de Waaslanders een opvolger aan. De 21-jarige middenvelder moet zaterdag op het veld van Charleroi de nieuwe patron worden.Afgelopen seizoen werd Marquet door Standard uitgeleend aan Moeskroen. Hij speelde een aantal sterke wedstrijden maar wil dit seizoen nog beter doen.”Vaker bepalend zijn, meer scoren, meer assists afleveren. Dat is mijn hoofddoel”, toont Marquet zich ambitieus in Het Laatste Nieuws. “Ik wil de club wat teruggeven voor het vertrouwen dat ze hebben in mij. Het seizoen van Thibault Moulin evenaren zou…

Lees verder op Geen categorie: Marquet wil Moulin doen vergeten


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!