Prognose Gent (4e): Buffalo’s hangen af van mogelijke vertrekkers

Prognose Gent (4e): Buffalo’s hangen af van mogelijke vertrekkers Foto: © Photonews 26 juli 2016 16:05<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Op vrijdag 29 juli trekt de Jupiler Pro League zich opnieuw op gang. De eersteklassers zitten in de allerlaatste rechte lijn van hun voorbereiding op het seizoen 2016-2017. Wij schatten hun kansen in en gaan op zoek naar de sterktes en zwaktes. AA Gent plaatsen we op plek vier. AmbitieDe ambities worden bij Gent nooit al te groot uitgesproken, maar toch hadden enkelen het op de ploegvoorstelling voorzichtig over het kampioenschap. Veel zal…

Lees verder op Belgium Soccer: Prognose Gent (4e): Buffalo’s hangen af van mogelijke vertrekkers


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!