Daarom wilde Vanhaezebrouck Gouden Stier Perbet al zo lang naar AA Gent halen

Daarom wilde Vanhaezebrouck Gouden Stier Perbet al zo lang naar AA Gent halen Foto: © photonews 25 juli 2016 11:34<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Met zijn 22 goals kroonde Jérémy Perbet zich vorig seizoen tot Gouden Stier in de Jupiler Pro League. De Fransman versierde zo een transfer naar AA Gent, op voorspraak van coach Hein Vanhaezebrouck. De Gentse oefenmeester is maar wat blij met de komst van een echte goalgetter. “Perbet is de gevaarlijkste sluipschutter van België. Bij gelijk welke club zou hij meedoen voor de titel van topschutter”, diepte Sport/Voetbalmagazine…

Lees verder op Belgium Soccer: Daarom wilde Vanhaezebrouck Gouden Stier Perbet al zo lang naar AA Gent halen


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!