Waarom Sterchele niet voor Anderlecht koos

Op 8 mei 2008 sloeg het noodlot toe. Club Brugge-spits Franois Sterchele knalde met zijn Porsche tegen een boom en liet hierbij het leven. Precies negen jaar geleden ruilde Sterchele GBA voor Club Brugge, maar ook RSC Anderlecht en Standard toonden interesse, dat zegt zijn toenmalige manager Yuri Selak.Op het einde van zijn seizoen in Charleroi was er een eerste contact met Anderlecht. Ze zochten een spits als doublure voor Frutos. Maar Herman Van Holsbeeck was niet overtuigd. Anderlecht pakte graag uit met grote namen voor hun transfers en dat was Sterchele niet. Nog…

Lees verder op Geen categorie: Waarom Sterchele niet voor Anderlecht koos


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!