Ferrera tipt Preud’homme als bondscoach

Wie moet Marc Wilmots opvolgen als bondscoach van de Rode Duivels? Met de beschikbare middelen wordt het zoeken naar een buitenlandse trainer met naam. In eigen land komen Michel Preud’homme en Hein Vanhaezebrouck in aanmerking, maar die liggen nog onder contract. Welke keuze zou Yannick Ferrera maken?De trainer van Standard werkte met Michel Preud’homme bij het Saoedische Al-Shabab samen. Ferrera acht Preud’homme het meest geknipt voor ‘de job’.”Preud’homme is de geschikte trainer en ik denk dat vele mensen er dezelfde mening op nahouden”, vertelde Yannick Ferrera na Standard-Chievo Verona. “Hij ligt natuurlijk…

Lees verder op Geen categorie: Ferrera tipt Preud’homme als bondscoach


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!