Vanhaezebrouck beult Gent-nieuwkomers af: “Dit is geen mythe” en “Nog nooit zo’n zware voorbereiding meegemaakt”

Vanhaezebrouck beult Gent-nieuwkomers af: “Dit is geen mythe” en “Nog nooit zo’n zware voorbereiding meegemaakt” Foto: © photonews 14 juli 2016 11:27<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Net als iedere voorbereiding legt Hein Vanhaezebrouck er ook deze zomer duchtig de pees op. En daar moeten de nieuwkomers toch even aan wennen. “Er was mij veel verteld over de coach en zijn voorbereiding, da is niet zomaar een mythe”, geeft kersvers aanvaller Jérémy Perbet toe in Sport/Voetbalmagazine.Zelden zweette de Gouden Stier zo hard tijdens de eerste weken. “In Straatsburg werkten we…

Lees verder op Belgium Soccer: Vanhaezebrouck beult Gent-nieuwkomers af: "Dit is geen mythe" en "Nog nooit zo’n zware voorbereiding meegemaakt"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!