Transfergeruchten 14/07: STVV heeft opnieuw beet, Odoi ook en ook nieuws over Chipciu, Habibou, …

Transfergeruchten 14/07: STVV heeft opnieuw beet, Odoi ook en ook nieuws over Chipciu, Habibou, … Foto: © Photonews 14 juli 2016 18:15<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De start van de Europese competities nadert met rasse schreden. Toch zijn een pak clubs nog niet klaar met hun huiswerk. De geruchtenmolen draait op volle toeren. Wij bezorgen onze lezers dagelijks een handig overzicht. STVV trok vandaag, na Roman Bezus eerder deze week, een nieuwe speler aan. Linksback Salimo Sylla komt over van AJ Auxerre. De 22-jarige verdediger tekende voor drie seizoenen.De transfer van Denis…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 14/07: STVV heeft opnieuw beet, Odoi ook en ook nieuws over Chipciu, Habibou, …


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!