Transfergeruchten 14/07: KVK heeft vervanger voor Marusic, twee vertrekkers bij Liverpool

Transfergeruchten 14/07: KVK heeft vervanger voor Marusic, twee vertrekkers bij Liverpool Foto: © Photonews 14 juli 2016 23:00<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. De start van de Europese competities nadert met rasse schreden. Toch zijn een pak clubs nog niet klaar met hun huiswerk. De geruchtenmolen draait op volle toeren. Wij bezorgen onze lezers dagelijks een handig overzicht. Ajax heeft een nieuwe verdediger beet. Het haalt Heiko Westermann bij Real Betis. KV Kortrijk heeft een vervanger gevonden voor Adam Marusic. Romain Métanire wordt weggehaald bij het Franse Metz. Hij tekende een contract van drie…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 14/07: KVK heeft vervanger voor Marusic, twee vertrekkers bij Liverpool


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!