Transfergeruchten 11/07: Pogba twijfelt alweer, Benteke heeft akkoord

Transfergeruchten 11/07: Pogba twijfelt alweer, Benteke heeft akkoord Foto: © Photonews 11 juli 2016 14:49<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Het is juli en de solden zijn nu dus ook écht begonnen. Maar in het voetbalwereldje gaan de prijzen niet omlaag. Integendeel, het lijkt wel alsof er iedere dag met hogere bedragen gegoocheld wordt. Wij zetten alle transfergeruchten (én de officiële deals) op een rijtje. Club Brugge klopt aan bij Ajax op zoek naar een vervanger voor Thomas Meunier. (Lees verder)Liverpool FC en Crystal Palace voeren nog steeds onderhandelingen over de transfer van Christian Benteke. De…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 11/07: Pogba twijfelt alweer, Benteke heeft akkoord


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!