Ndongala voelt zich goed in systeem Vanhaezebrouck: “Veel beweging, daar hou ik wel van”

Ndongala voelt zich goed in systeem Vanhaezebrouck: “Veel beweging, daar hou ik wel van” Foto: © photonews 09 juli 2016 12:55<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Dieumerci Ndongala speelde gisteren zijn tweede wedstrijd in de kleuren van AA Gent. De nieuwe aanvaller speelde tegen Olympiakos meteen aan de zijde van Jérémy Perbet en Moses Simon helemaal voorin. De drietand van Gent wisselde vaak onderling van positie, nieuw voor Ndongala die bij Charleroi vooral tegen de lijn kleefde. “Ik hou daar wel van, we werken daarop op training. Door al die bewegingen kunnen we…

Lees verder op Belgium Soccer: Ndongala voelt zich goed in systeem Vanhaezebrouck: "Veel beweging, daar hou ik wel van"


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!