Charleroi zwaar onderuit tegen Steaua

Sporting Charleroi is nog niet klaar voor de start van het nieuwe seizoen. De Zebra’s werkten op stage in Nederland een oefenpartij af tegen Steaua Boekarest. De Roemenen haalden het met 0-3! Mazzu probeerde een systeem met drie centrale verdedigers, zes middenvelders en n aanvaller. Charleroi domineerde maar veel doelgevaar leverde dat niet op. Doelman Penneteau (foto) mocht zich onderscheiden bij een trap vanop afstand.Charleroi begon met vijf andere spelers aan de tweede helft. Dat leverde meer kansen op. Ferber kwam vroeg in de tweede helft bijna tot scoren. Baby dreigde ook een keer. Maar…

Lees verder op Geen categorie: Charleroi zwaar onderuit tegen Steaua


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!