Van Ghelamco tot Optima: “Gent is erger dan Charleroi”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

JOSÉ MASSCHELIN 2/07/16 – 05u00 © Photo News. In de nasleep van het faillissement van Optima Bank valt er haast elke dag een nieuw lijk uit de kast. De verwevenheid tussen de politiek, administratie en zakenlui is ongezond, dat ziet een blinde, maar harde bewijzen van corruptie zijn er voorlopig niet. Bonne chance voor de onderzoekscommissie en het gerecht. De smoking guns zijn goed verstopt. Eén ding is zeker: de ‘ruimte’ waar alle protagonisten elkaar bij voorkeur ontmoetten, was de Gentse immomarkt. “Vastgoedprojecten worden er bedisseld in achterkamertjes. Zelfs in Charleroi is zoiets niet meer mogelijk”, zegt…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Van Ghelamco tot Optima: "Gent is erger dan Charleroi"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!