Charleroi haalt Macedonische verdediger en Comorese middenvelder

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Sporting Charleroi zoekt het internationaal en heeft Macedonische verdediger Gjoko Zajkov en Comorese middenvelder Djamel Bakar aangetrokken. Dat lieten ze vandaag weten via hun clubwebsite. Zajkov, een 21-jarige MacedoniĆ«r, komt over van het Franse Stade Rennes en tekende een contract voor drie seizoenen. De centrale verdediger speelde vorig seizoen al op huurbasis voor de Karolo’s en wordt nu definitief aangetrokken. Bakar, een Comorese international, verlaat het Franse Montpellier. Hij zette zijn handtekening onder een verbintenis voor een seizoen, met een jaar optie. De 27-jarige aanvallende middenvelder heeft ook een verleden bij…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Charleroi haalt Macedonische verdediger en Comorese middenvelderLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!