Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Perbet verhuist van Charleroi naar AA Gent

Jérémy Perbet heeft in een emotionele post op Facebook afscheid genomen van de Charleroi-supporters. De topschutter uit de Jupiler Pro League verlaat met veel pijn in het hart de ploeg uit Henegouwen en verhuist per direct naar AA Gent.Perbet (31) was aan zijn tweede passage toe bij de club van eigenaar Mogi Bayat. De Fransman speelde in 2007 al een seizoen voor Charleroi en scoorde toen zes doelpunten in 13 wedstrijden.In de daaropvolgende jaren liet de aanvaller bij diverse Belgische club zijn neus voor doelpunten gelden. Zo scoorde hij exact 100 doelpunten in Belgische loondienst….

Lees verder op Geen categorie: Perbet verhuist van Charleroi naar AA Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *