Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Perbet neemt afscheid van Charleroi

Jrmy Perbet belandde vorige zomer terug bij Sporting Charleroi, na een minder prettig avontuur in Turkije. De Franse aanvaller dankte voor het vertrouwen met 24 doelpunten. Perbet trekt nu een shirt van AA Gent aan. Hij neemt afscheid in een open brief.”C’est Charleroi que je dois dire merci…….avant de dire au revoir.C’est Charleroi que j’ai appris connatre la Belgique en 2007 quand Mogi est venu me chercher. C’est grce Charleroi que j’ai pu faire carrire en Belgique mais surtout rencontrer ma femme. C’est Charleroi que j’ai repris got au football et au plaisir de marquer des…

Lees verder op Geen categorie: Perbet neemt afscheid van Charleroi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *