Jérémy Perbet kondigt nu overgang aan Belgische topclub aan

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Jérémy Perbet kondigt nu overgang aan Belgische topclub aan Foto: © photonews 29 juni 2016 15:13<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. AA Gent heeft zijn felbegeerde transfer van het tussenseizoen beet. Woensdagmiddag kondigde de Gouden Stier van vorig seizoen zelf zijn komst naar de Arteveldestad aan. In een brief op zijn persoonlijke Facebookpagina nam Jérémy Perbet afscheid van de fans van Sporting Charleroi. Vorig seizoen kwam de 31-jarige Fransman op huurbasis uit voor de Zebra’s.Perbet kondigde gelijktijdig zijn overgang naar AA Gent aan. De…

Lees verder op Belgium Soccer: Jérémy Perbet kondigt nu overgang aan Belgische topclub aanLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!