AA Gent: Sels vertrekt naar Engelse tweedeklasser Newcastle, topschutter Perbet komt

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bij de Magpies ondertekende de 24-jarige doelman een contract voor vijf seizoenen. Met de transfer zou een bedrag van 5,5 miljoen euro gemoeid zijn, waardoor Sels meteen de duurste uitgaande transfer ooit is bij de Buffalo’s. Het vorige record stond op naam van Bryan Ruiz, die in 2010 voor ongeveer 5 miljoen euro naar FC Twente trok.De 24-jarige Sels maakte in januari 2014 de overstap van Lierse naar AA Gent. In het seizoen 2014-2015 pakte hij de landstitel met de Buffalo’s. Intussen schopte de ‘Doelman van het Jaar’ het ook al tot Rode Duivel, hoewel hij nog geen speelminuten verzamelde….

Lees verder op Geen categorie: AA Gent: Sels vertrekt naar Engelse tweedeklasser Newcastle, topschutter Perbet komtLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!