‘Geraerts dicht bij terugkeer naar Jan Breydel’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

‘Geraerts dicht bij terugkeer naar Jan Breydel’ Foto: © Photonews 27 juni 2016 08:59<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Karel Geraerts zag onlangs dat zijn contract bij Charleroi niet zou worden verlengd en dus was de middenvelder op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die zou hij nu gevonden hebben in Brugge. Cercle Brugge aast namelijk op de gewezen coryfee van Club Brugge. Volgens Het Belang van Limburg zal er eerstdaags worden gesproken over een overgang van de speler.De 34-jarige ex-Rode Duivel speelde in zijn carrière voor OH Leuven, Standard, Lokeren en tussen 2000 en 2004…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Geraerts dicht bij terugkeer naar Jan Breydel’Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!