Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Andere Belgische topclub wilde Zetterberg destijds binnenhalen: “Die overstap lag toen zéér gevoelig”

Andere Belgische topclub wilde Zetterberg destijds binnenhalen: “Die overstap lag toen zéér gevoelig” 25 juni 2016 13:34<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Pär Zetterberg groeide voor en na de eeuwwisseling uit tot een icoon van RSC Anderlecht. De Zweedse middenvelder was een kind van het huis, maar kon ook naar rivaal Standard. Anderlecht verhuurde Zetterberg begin jaren ’90 aan Sporting Charleroi. Na een geslaagde uitleenbeurt, kwamen de Rouches op de proppen. “Standard heeft me toen een voorstel gedaan”, herinnert de Zweed zich in So Foot nog goed.”Ik had niets tegen die club, maar…

Lees verder op Belgium Soccer: Andere Belgische topclub wilde Zetterberg destijds binnenhalen: “Die overstap lag toen zéér gevoelig”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *