Andere Belgische topclub wilde Zetterberg destijds binnenhalen: “Die overstap lag toen zéér gevoelig”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Andere Belgische topclub wilde Zetterberg destijds binnenhalen: “Die overstap lag toen zéér gevoelig” 25 juni 2016 13:34<!–. \ <a href=”#”>World News. \ No Coments. Pär Zetterberg groeide voor en na de eeuwwisseling uit tot een icoon van RSC Anderlecht. De Zweedse middenvelder was een kind van het huis, maar kon ook naar rivaal Standard. Anderlecht verhuurde Zetterberg begin jaren ’90 aan Sporting Charleroi. Na een geslaagde uitleenbeurt, kwamen de Rouches op de proppen. “Standard heeft me toen een voorstel gedaan”, herinnert de Zweed zich in So Foot nog goed.”Ik had niets tegen die club, maar…

Lees verder op Belgium Soccer: Andere Belgische topclub wilde Zetterberg destijds binnenhalen: “Die overstap lag toen zéér gevoelig”Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!