Belgische hooligans naar Nice

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Krijgt het imago van de Belgische voetbalfans op Euro 2016 een stevige deuk? Volgens La Dernire Heure zijn ruim honderd leden van de Casuals United Belgium naar Nice afgezakt om er in de clinch te gaan met Franse en Engelse hooligans!Die groepering zag het levenslicht na de terreuraanslagen in Parijs en Brussel. Casuals United Belgium werd opgericht door hooligans van Anderlecht en Antwerp en kreeg er leden bij van rivaliserende clubs als Club Brugge, Standard en Charleroi.Een groot deel van die honderd casuals zal de partij Belgi-Zweden niet live kunnen bijwonen vanwege een stadionverbod. Dat…

Lees verder op Geen categorie: Belgische hooligans naar NiceLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!