Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Transfergeruchten 16/06: STVV heeft nieuwe doelman, Atlético haalt mogelijke concurrent voor Carrasco

Transfergeruchten 16/06: STVV heeft nieuwe doelman, Atlético haalt mogelijke concurrent voor Carrasco Foto: © Photonews 16 juni 2016 20:28<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het EK in Frankrijk is intussen begonnen, maar heel wat clubteams zitten dezer dagen niet stil en maken werk van in- en uitgaande transfers. Wij zetten alle geruchten op een rijtje. Jessy Galvez-Lopez vertrekt bij Charleroi. Hij gaat aan de slag bij Cercle Brugge. Atlético Madrid heeft zijn aanvallend compartiment versterkt met Nicolas Gaitán. De Argentijn was de voorbije seizoenen aan de slag bij Benfica. Lierse is actief op…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 16/06: STVV heeft nieuwe doelman, Atlético haalt mogelijke concurrent voor Carrasco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *