Transfergeruchten 15/06: Anderlecht speurt verder en Club Brugge wacht af met Bakenga

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Transfergeruchten 15/06: Anderlecht speurt verder en Club Brugge wacht af met Bakenga Foto: © Photonews 15 juni 2016 10:32<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het EK in Frankrijk is intussen begonnen, maar heel wat clubteams zitten dezer dagen niet stil en maken werk van in- en uitgaande transfers. Wij zetten alle geruchten op een rijtje. De zoektocht naar een nieuwe T1 gaat verder bij Anderlecht. (Lees meer)Enzo Scifo betreedt met zekerheid niet de technische staf van paars-wit. (Lees meer)Mushaga Bakenga traint mee bij zijn ex-club Rosenborg in afwachting van een transfer. De…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 15/06: Anderlecht speurt verder en Club Brugge wacht af met BakengaLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!