Perbet is in beeld bij Gent, maar zat ei zo na bij Standard en Club Brugge: “Er was pech mee gemoeid”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Perbet is in beeld bij Gent, maar zat ei zo na bij Standard en Club Brugge: “Er was pech mee gemoeid” Foto: © photonews 15 juni 2016 08:35<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Jérémy Perbet sloot dit seizoen in de Jupiler Pro het seizoen af als Gouden Stier. Hoewel de Fransman intussen 31 is, loeren de Belgische topclubs om de hoek. AA Gent toont interesse in de centrumspits van Charleroi, maar ook in het verleden werd zijn naam gelinkt aan de topclubs. Bijna zat hij Club Brugge en Standard.”Er was wat pech mee gemoeid,…

Lees verder op Belgium Soccer: Perbet is in beeld bij Gent, maar zat ei zo na bij Standard en Club Brugge: "Er was pech mee gemoeid"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!