Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Opvallende gebeurtenis bij Anderlecht

Enzo Scifo kwam bij Anderlecht in beeld als T2 van Claude Puel. De Fransman gaat echter niet in op een aanbieding van paars-wit, waarna Scifo duidelijk maakte dat hij graag T1 zou worden bij zijn ex-club.Voorzitter Roger Vanden Stock nodigde Enzo Scifo op de club uit voor een gesprek, meldt Het Laatste Nieuws. In dat onderhoud maakte Vanden Stock duidelijk dat Scifo nog ervaring mist als trainer om Anderlecht te leiden.Tot nader order blijft Enzo Scifo dus trainer van de Belgische beloften. Hij ging in 2000 als trainer aan de slag bij Sporting Charleroi. Na…

Lees verder op Geen categorie: Opvallende gebeurtenis bij Anderlecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *