Gouden Stier Perbet kan naar AA Gent, maar: “Zelfs in de Spaanse tweede klasse ligt het niveau hoger dan in België”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Gouden Stier Perbet kan naar AA Gent, maar: “Zelfs in de Spaanse tweede klasse ligt het niveau hoger dan in België” 14 juni 2016 12:28<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De kast bestaat dat Jérémy Perbet komend seizoen aan de slag gaat bij een Belgische topploeg. AA Gent dringt aan en ook bij Anderlecht en Club Brugge dook zijn naam al op. Hoewel de Gouden Stier zich in zijn sas voelt op Belgische bodem, vindt hij het niveau al bij al meevallen, in tegenstelling tot pakweg La Liga. “In België beseft men niet…

Lees verder op Belgium Soccer: Gouden Stier Perbet kan naar AA Gent, maar: “Zelfs in de Spaanse tweede klasse ligt het niveau hoger dan in België”Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!