De G5 is eigenlijk al een paar jaar te laat… Statistieken van Perbet vergeleken met hun centrumspitsen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De G5 is eigenlijk al een paar jaar te laat… Statistieken van Perbet vergeleken met hun centrumspitsen 13 juni 2016 12:37<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Eindelijk! Jérémy Perbet staat in de belangstelling van de Belgische topclubs. En dat is vijf seizoenen te laat. De Franse aanvaller staat namelijk garant voor een jaarlijkse karrenvracht aan doelpunten. Het was dé Karolingische transfer van het jaar. Sporting Charleroi plukte (op uitleenbasis weliswaar, nvdr.) Jérémy Perbet weg bij Istanbul Basaksehir. De Fransman scoorde aan de lopende band en bezorgde de Zebra’s bijna een Europees ticket. 32, 15, 20….

Lees verder op Belgium Soccer: De G5 is eigenlijk al een paar jaar te laat… Statistieken van Perbet vergeleken met hun centrumspitsenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!