Vreven haalt 4 belangrijke redenen aan waarom Waasland-Beveren zo vroeg aan voorbereiding begint

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vreven haalt 4 belangrijke redenen aan waarom Waasland-Beveren zo vroeg aan voorbereiding begint Foto: © Photonews 10 juni 2016 16:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De kop is eraf. Waasland-Beveren hervatte als eerste ploeg uit de Jupiler Pro League de groepstrainingen. De fusieclub begint vijf dagen eerder aan de trainingen dan Standard en STVV en tien dagen eerder dan heel wat andere eersteklassers. Maar… Waarom precies? Reden 1: “Ik heb gewoon een goed gevoel bij een vroege start”“Daar zijn verschillende redenen voor”, aldus Stijn Vreven na afloop van de eerste training bij Waasland-Beveren….

Lees verder op Belgium Soccer: Vreven haalt 4 belangrijke redenen aan waarom Waasland-Beveren zo vroeg aan voorbereiding begintLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!