Transfergeruchten 10/06: United neemt beslissing over Valdés, Anderlecht haalt talent bij Charleroi

Transfergeruchten 10/06: United neemt beslissing over Valdés, Anderlecht haalt talent bij Charleroi Foto: © Photonews 10 juni 2016 22:24<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het EK in Frankrijk is intussen begonnen, maar heel wat clubteams zitten dezer dagen niet stil en maken werk van in- en uitgaande transfers. Wij zetten alle geruchten op een rijtje. Het verhaal van Victor Valdés bij Manchester United. Ook onder José Mourinho is er geen plaats voor de Spaanse goalie. United neemt ook afscheid van Nick Powell.Anderlecht heeft zich versterkt met een jeugdinternational. Het gaat om Antoine Colassin,…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 10/06: United neemt beslissing over Valdés, Anderlecht haalt talent bij Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!