OFFICIEEL: OHL bouwt lustig verder en neemt middenvelder definitief over van Charleroi

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

OFFICIEEL: OHL bouwt lustig verder en neemt middenvelder definitief over van Charleroi Foto: © Photonews 10 juni 2016 16:06<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. OH Leuven bouwt aan de ploeg voor het nieuwe seizoen. De degradant heeft zich verzekerd van de diensten van Kenneth Houdret. De middenvelder komt definitief over van Sporting Charleroi. OH Leuven huurde Kenneth Houdret afgelopen seizoen van Sporting Charleroi en daar komt dus een vervolg op. De 22-jarige stofzuiger tekende een contract tot medio 2017. Op die manier bouwen de Leuvenaars – die volgend seizoen meteen de sprong naar JPL willen…

Lees verder op Belgium Soccer: OFFICIEEL: OHL bouwt lustig verder en neemt middenvelder definitief over van CharleroiLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!