KV Kortrijk ziet hoofdtrainer naar Saudi-Arabië vertrekken

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

KV Kortrijk ziet hoofdtrainer naar Saudi-Arabië vertrekken Foto: © Photonews 10 juni 2016 18:08<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Hij was nog maar enkele maanden aan de slag in het Guldensporenstadion, maar KV Kortrijk neemt al afscheid van hoofdcoach Patrick De Wilde. De 52-jarige oefenmeester gaat in Saudi-Arabië aan de slag. Patrick De Wilde werd naar KV Kortrijk gehaald om de situatie met Karim Belhocine op te lossen. Belhocine nam het roer over nadat Johan Walem ontslagen werd bij De Kerels. Maar omdat Belhocine niet over de nodige diploma’s beschikte, moest…

Lees verder op Belgium Soccer: KV Kortrijk ziet hoofdtrainer naar Saudi-Arabië vertrekkenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!