Janssens: “Genk is de enige maatschappelijke eersteklasser”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Patrick Janssens blikte gisteravond in De Afspraak tevreden terug op het seizoen van Racing Genk. “De laatste wedstrijd, 5-1 tegen Charleroi, kon niet beter verlopen. Iedereen is met een gevoel van euforie aan de vakantie begonnen.”Onze maatschappelijke rol in Limburg is heel belangrijk en we moeten met z’n allen aan dat project blijven werken. Dat was de laatste jaren, door het succes van de titel in 2011, minder.”We zijn met de club de voorbije twee jaar opnieuw op het rechte pad geraakt. Dat is zeker niet alleen dankzij mij. We hebben een aantal mensen samengebracht…

Lees verder op Geen categorie: Janssens: "Genk is de enige maatschappelijke eersteklasser"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!