Kalender volgend seizoen bekend

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

KV Mechelen en landskampioen Club Brugge openen op vrijdag 29 juli de nieuwe competitie 2016-2017. Een dag later trekt Anderlecht voor een lastige verplaatsing naar Moeskroen. STVV ontvangt op de openingsspeeldag Sporting Lokeren.Op zaterdag 23 juli betwisten landskampioen Club Brugge en bekerwinnaar Standard de Supercup. Een kleine week later opent blauw-zwart op het veld van KV Mechelen seizoen 2016-2017. Hieronder vindt u de eerste drie speeldagen terug.Speeldag 1 (29-31 juli):vrijdag 29 juli: KV Mechelen – Club Bruggezaterdag 30 juli: Moeskroen – Anderlechtzaterdag 30 juli: STVV – Sporting Lokerenzaterdag 30 juli: Zulte Waregem – KAS Eupenzaterdag 30 juli: Sporting Charleroi -…

Lees verder op Geen categorie: Kalender volgend seizoen bekendLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!