Bestuur KRC Genk laakt (te) verdedigende tactiek van trainer Peter Maes

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Tussen de 2-0-nederlaag en de 5-1-zege tegen Charleroi zouden mensen in de top van de club aangestuurd hebben op een ontslag van trainer Peter Maes, maar dat weerlegt Janssens in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine: ‘Er is enkel een gesprek geweest tussen de voorzitter en de trainer. De positie van Peter is daarbij niet in vraag gesteld. Binnen de club was er ontevredenheid over de defensieve instelling waarmee we die uitwedstrijd in Charleroi aanpakten. Die match was geen ge├»soleerd gegeven. Het gebeurde ook in Gent. Twee keer was het de intentie om de nul te houden…

Lees verder op Geen categorie: Bestuur KRC Genk laakt (te) verdedigende tactiek van trainer Peter MaesLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!