Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Transfergeruchten 07/06: transferdrukte in Manchester, contractverlenging bij Lokeren

Transfergeruchten 07/06: transferdrukte in Manchester, contractverlenging bij Lokeren Foto: © Photonews 07 juni 2016 21:58<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het EK staat op het punt om los te barsten, maar de geruchtenmolen zal de komende weken blijven draaien. Ook vandaag selecteert onze redactie een handig overzicht. Met heel wat nieuws. Het contract van Arnar Vidarsson bij Lokeren werd verlengd.Cercle Brugge heeft een eerste inkomende transfer gerealiseerd. Samuel Fabris komt over van WS Brussel. Pieter-Jan Sabbe werd aangesteld als keepertrainer. Ronald Koeman wordt de nieuwe coach van Everton. Hij komt…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 07/06: transferdrukte in Manchester, contractverlenging bij Lokeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *