Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Het nieuwe seizoen is nog niet begonnen of Ferrera staat al met één been buiten bij Standard

Het nieuwe seizoen is nog niet begonnen of Ferrera staat al met één been buiten bij Standard Foto: © Photonews 07 juni 2016 16:52<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het voorbije seizoen werd er – ondanks de bekerwinst – een om snel te vergeten bij Standard. De Luikse club liet het helemaal afweten en moest zelfs aantreden in play-off 2. Volgend jaar moét het beter, zoveel is duidelijk. Maar nog voor de start van het nieuwe seizoen rommelt het al op Sclessin. Sportief raadgever Daniël Van Buyten is geen fan van Yannick Ferrera en zou…

Lees verder op Belgium Soccer: Het nieuwe seizoen is nog niet begonnen of Ferrera staat al met één been buiten bij Standard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *