OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt eerste versterking voor volgend seizoen binnen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt eerste versterking voor volgend seizoen binnen 06 juni 2016 21:14<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Cercle Brugge werd afgelopen seizoen vijfde in tweede klasse en de vereniging hoopt volgend seizoen beter te doen in eerste klasse B. De eerste versterking is alvast een feit. Cercle Brugge is namelijk gaan shoppen bij White Star Brussel, vorig seizoen kampioen in tweede klasse. Samuel Fabris, een verdedigende middenvelder, maakt de overstap naar Cercle Brugge. Fabris tekende voor twee seizoenen in Brugge en heeft een optie voor een extra seizoen. De middenvelder was…

Lees verder op Belgium Soccer: OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt eerste versterking voor volgend seizoen binnenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!