AA Gent nog niet rond met Charleroi

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Dieumerci Ndongala bereikte een overeenkomst met AA Gent over een vierjarig contract. Het blijft echter wachten op de witte rook uit de schoorsteen. Manager Michel Louwagie geeft toelichting bij deze transfer.De Congolese flankspeler geniet ook belangstelling van Racing Genk. Die club knapte vorige zomer echter af op de vraagprijs. Ndongala kiest nu voor AA Gent, dat op de derde plaats strandde en de Europa League in mag.”We hebben een persoonlijk voorakkoord met Dieumerci Ndongala, maar op clubniveau is er nog geen akkoord”, stelt Louwagie tegenover Het Nieuwsblad.Ndongala kwam het afgelopen seizoen aan zes goals en…

Lees verder op Geen categorie: AA Gent nog niet rond met CharleroiLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!