Charleroi-doelman wil weg

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

In de allerlaatste wedstrijd van het seizoen tussen Racing Genk en Sporting Charleroi moest Parfait Mandada Nicolas Penneteau vervangen. Die had de doorgebroken Genk-spits Mbwana Samatta foutief afgestopt. De 26-jarige Mandada werd een hele wedstrijd bestookt en moest zich uiteindelijk vijf keer omdraaien. De Franse doelman met Congolese roots wil Sporting Charleroi verlaten.De jongere broer van Marseille-doelman Steve Mandada verloor de concurrentiestrijd van Nicolas Penneteau waardoor hij dit seizoen amper tien keer in actie kwam. “Iedereen weet het: ik wil spelen. Ik durf zelfs verder gaan: ik denk dat ik de kwaliteiten heb…

Lees verder op Geen categorie: Charleroi-doelman wil wegLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!