Acht jongeren krijgen kans bij Racing Genk

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Racing Genk veroverde tegen Sporting Charleroi het laatste Europees ticket. Hierdoor komen de troepen van Peter Maes al vroeg in actie. Vanaf 20 juni starten de trainingen, daar zullen ook acht jongeren bij zijn, dat weet Het Belang van Limburg.De achttienjarige Dante Vanzeir heeft vandaag een gesprek met de club gepland om zijn handtekening te zetten onder een nieuw contract. Vanzeir is een beloftevolle en pijlsnelle aanvaller.Leeftijdsgenoot Rubin Seigers mocht al mee op winterstage naar Spanje waar hij indruk maakte, maar een knieblessure gooide roet in het eten voor de rest van het seizoen….

Lees verder op Geen categorie: Acht jongeren krijgen kans bij Racing GenkLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!