Voorzitter Genk: Dit is flauwekul!

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Racing Genk dwong tegen Sporting Charleroi het laatste Europees ticket af. De troepen van Peter Maes bogen de 2-0-achterstand uit de heenwedstrijd met verve om. Na het verlies op Mambourg werd er getwijfeld aan Genk-trainer Maes. Voorzitter Herbert Houben is het daar niet mee eens.”Dit is flauwekul. Je reinste onzin. Het is wel dat het verlies in Charleroi hard is aangekomen. Sommigen zijn dan ontevreden. Dat moet je in een heel ander kader plaatsen”, stelt Houben in TVL Sportcaf. “Wie dat schrijft, is heel slecht genformeerd. Ik praat vaak met Peter Maes en hij weet…

Lees verder op Geen categorie: Voorzitter Genk: Dit is flauwekul!Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!