Genk-voorzitter helpt ‘de onzin’ uit de wereld: “Nooit interesse geweest van Anderlecht”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Genk-voorzitter helpt ‘de onzin’ uit de wereld: “Nooit interesse geweest van Anderlecht” Foto: © photonews 31 mei 2016 08:07<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Maandag was er het nieuws dat Peter Maes onder vuur gelegen had na de nederlaag in Charleroi. Een roddel, laat Genk-voorzitter Herbert Houben weten. Houben reageerde in TVL Sportcafé. “Flauwekul en je reinste onzin. Het verlies in Charleroi kwam hard aan en sommigen zijn dan ontevreden, maar dat moet je kaderen. Wie schrijft dat hij onder vuur lag, is heel slecht geïnformeerd. Ik praat vaak met Peter Maes…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk-voorzitter helpt ‘de onzin’ uit de wereld: "Nooit interesse geweest van Anderlecht"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!