Dante Brogno is terug trainer

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Ex-Rode Duivel Dante Brogno heeft een contract voor n jaar met optie getekend bij Club Luik. Brogno was trainer bij Sporting Charleroi, Olympic Charleroi, Union Saint-Gilloise, Tubeke en La Louvire.Als speler kwam hij aan 389 wedstrijden in eerste klasse, waarin hij 108 keer tot scoren kwam. Brogno moet Club Luik, dat in de Amateur Superliga uitkomt, naar de 1B-reeks trachten te leiden.Met Benot Bruggeman (Moeskroen) kwam er al een eerste versterking bij. Goalgetter Axel Dheur (16 goals) tekende bij tot midden 2018.Na zijn spelerscarrire werd Dante Brogno T2 bij Sporting…

Lees verder op Geen categorie: Dante Brogno is terug trainerLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!