Talent Racing Genk: Heeft lang geduurd

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Racing Genk speelt volgend seizoen Europees voetbal. Het versloeg Sporting Charleroi met 5-1 en haalde zo de 2-0-nederlaag uit de heenwedstrijd op. Achterin bij de thuisploeg kreeg Dries Wouters zijn kans, de 19-jarige centrale verdediger verving de geblesseerde Sbastien Dewaest.”Het heeft lang geduurd, maar eindelijk kon ik me nog eens tonen. En dan nog op de laatste n misschien wel belangrijkste speeldag. Hopelijk krijg ik binnenkort ook in de Europa League enkele kansen, al had ik niet verwacht dat ik dit seizoen drie wedstrijden op het hoogste niveau zou mogen meepikken”, stelt…

Lees verder op Geen categorie: Talent Racing Genk: Heeft lang geduurdLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!