Bijna ‘paniekvoetbal’ in Genk dat Maes de kop had kunnen kosten

Bijna ‘paniekvoetbal’ in Genk dat Maes de kop had kunnen kosten 30 mei 2016 10:39<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Peter Maes heeft Racing Genk laten voetballen dit seizoen. Het was nog met ups en downs, maar de ervaren coach had een heel seizoen opruimwerk. Dat hij dan onder vuur kwam te liggen na een slechte prestatie is dan ook verwonderlijk. Zo weet HLN dat Maes bij bepaalde mensen in het bestuur niet meer incontournable was. Sommigen wilden zelfs een speciale vergadering van de Raad van Beheer samenroepen. Dat wordt enkel gedaan als…

Lees verder op Belgium Soccer: Bijna ‘paniekvoetbal’ in Genk dat Maes de kop had kunnen kosten


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!